Surprize in distributia sezonului cinci din Game of Thrones


Mari surprize se anunta in distributia serialului Urzeala Tronurilor: Sezonul 5, care va fi disponibil din primavara anului viitor. Va anuntam de pe acum ca vom face spoilere in acest articol, asadar, daca nu vreti sa va stricam surpriza, va recomandam sa lasati acest articol, si sa urmariti un film bun.

Daca urmariti serialul Game of Thrones, cu siguranta ii cunoasteti pe Kristian Nairn, care il joaca pe Hodor si pe Isaac Hempstead-Wright (Bran). Acestia au declarat ca nu vor juca si in sezonul cinci, fiind amanati pana in sezonul sase sau sapte.

Aceasta veste ne duce si la gandul ca personaje precum Meera Reed (Ellie Kendrick), corbul dubios (Struan Rodger) si copila orfana din padure (Octabia Selena Alexandru) vor disparea de asemenea, din moment ce erau alaturi de cei doi baieti. Se pare ca vor mai sta mult si bine pana cand se va reveni asupra lor, iar asta pentru ca se intampla lucruri mult mai importante (in opinia lui George R.R. Martin) in celelalte parti ale lumii. Cand spunem opinia lui Martin, ne referim la cartile acestuia, care de asemenea i-au exclus pe Bran si Hodor din firul actiunii, pentru o buna vreme.

Intr-adevar, Bran, Hodor si compania nu fac parte din volumul 4, ei revenind abia in volumul 5. Nu trebuie sa ne intristam pentru faptul ca nu ii vom mai vedea pe acestia, pentru ca asta ar insemna ca vom vedea mai multe scene din Dorne, dar si personaje noi precum High Sparrow, interpretat de Jonathan Pryce, sau Doran Martell, jucat de Alexander Siddig.

De asemenea, se zvoneste ca frumoasa Cersei Lannister (Lena Headey) va avea o scena nud in sezonul cinci, motiv pentru producatorii au si avut probleme in timpul filmarilor, datorita autoritatilor din Dubrovnik, Croatia, locul unde se filma. Se pare ca aceasta ar fi trebuit sa apara nud in biserica, lucru total imoral, pe care Biserica Catolica Sf. Nicholas l-a refuzat din start. Pana la urma, producatorii vor trebui sa construiasca o biserica falsa, pentru a realiza filmarile. 


Sezonul cinci din Urzeala  Tronurilor va incepe in primavara anului viitor, pe canalul de televiziune HBO.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->