Swearnet: The Movie (2014)

swearnet the movie
Saturati pana peste cap, dupa ce au fost cenzurati, trei baieti decid sa isi faca propria lor retea TV, unde cenzura sa nu existe.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 29 August 2014 (Canada)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 3.5/ 10


Regia: Warren P. Sonoda | Scenariul: Mike Smith, John Paul Tremblay

Un film cu: Robb Wells, John Paul Tremblay, Mike Smith, Patrick Roach, Tom Green, Scott Thompson, Mishael Morgan, Sarah Jurgens, Shannon Leroux, Dana Woods, Howard Jerome, Leigh MacInnis, Ann Pirvu, Emily Mountford, Fiona Carver.

Povestea: La ani buni dupa filmul Trailer Park Boys on TV, in care au jucat Rob Wells, John Paul Tremblay si Paul Smith, e timpul ca acesti baieti sa termine cu prostiile si sa isi construiasca propria lor retea TV. Aici, ei vor sa faca un loc unde comedia este la ea acasa, unde lucrurile imorale pentru societate si pentru oameni, sunt incurajate, unde nu exista respect iar haosul poate fi la el acasa. Acesti baieti sunt in sfarsit liberi de contrat si nu mai depind de nicio televiziune, iar acum pot sa faca stirile, vremea, stirile sportive, programele de divertisment si multe altele, in propriul stil caracteristic. Vor sa faca chiar si un Swearaoke, un fel de karaoke unde lumea injura. Pe parcursul filmarilor, prietenia acestora este testata la maximum si nu se stie daca trio-ul va mai ramane intact. In mare parte, nu recomandam acest gen de film. Filmul Swearnet nu este recomandat minorilor, contine acte de violenta, alcool, droguri si limbaj extrem de vulgar.

Trailer Swearnet The Movie 2014

Saturati de cenzura, trei baieti isi fac propria lor retea, unde se pot comporta in voie si injura cat doresc.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->