Swim Little Fish Swim (2014)

swim little fish swim
Echilibrul familial al unui cuplu nefericit va fi zdruncinat si mai tare atunci cand o tanara pictorita se va muta in casa lor din Chinatown.


Gen: Comedie, Drama, Musical
Data aparitiei: 4 Iunie 2014 (Franta)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 6.3/ 10


Regia si scenariul: Ruben Amar, Lola Bessis

Un film cu: Lola Bessis, Dustin Guy Defa, Brooke Bloom, Anne Consigny, Olivia Costello, Paulina V. Ahlstrom, Myriam Ajar, Ruy Andre, Ryan Andrew Balas, Alec Betterley, Andrei Bowden-Schwartz, Richard Buonagurio, Candace Lee Camacho, Elisa Castro, Makeda Declet.

Povestea: Pana la urma cum o cheama pe fetita aceea? O cheama Maggie? O cheama Rainbow? Nici macar parintii nu se mai pot intelege sau decide asupra acestui fapt, iar fetita in varsta de trei ani, nu are absolut nicio vina. Mary este o asistenta care munceste din greu si care viseaza un singur lucru: sa isi schimbe viata. Ea ii reproseaza constant sotului sau ca este un iresponsabil, un adolescent care nu poate avea o slujba adevarata. Leeward este un muzician idealist, visator si atipic, care se considera un visator neinteles. Din peisaj mai face parte si Lilas, o frantuzoaica in varsta de 19 ani, fiica unui pictor foarte cunoscut, care incearca sa se afirme in New York si sa scape de mama ei. Atunci cand tanara se va muta in apartamentul celor doi, echilibrul familial va fi deranjat si mai tare, ca si cum nu era de ajuns ca se certau si pana acum. Printre tot felul de personaje neobisnuite, Swim Little Fish Swim este un film despre aventura prin care trece o persoana, in drumul spre maturizare.

Swim Little Fish Swim 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->