Terapie pentru crima (2014)

terapie pentru crima 2014 Pentru a scapa de viata monotona si de datorii, Matilde decide sa devina un asasin profesionist, insa va fi mai greu decat si-a imaginat.

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Data aparitiei: 3 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 80 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia si scenariul: Kiki Vasilescu

Un film cu: Sabina Branduse, Claudia Pavel, Catalin Stefan, Vlad Corbeanu, Catalin Ciurdar, Alin Popa, Robert Radoveanu, Valentin Paraschiv, Alin Zabrauteanu, Maria Dogaru, Andrei Lutu, Bogdan Drumea, Claudia Croitoru, Eugeniu Cosma, Mihai Ionescu.

Povestea: Un film plin de actiune si adrenalina in care protagonistul este o femeie pe nume Matilde, care doreste sa devina un asasin platit, pentru a scapa de datorii, dar si de viata monotona pe care o duce. Sigur, teoria este mai simpla decat practica si asta pentru ca lui Matilde ii va fi foarte greu sa invete cum sa manuiasca arme. Ca si cum asta nu ar fi de ajuns, in curand tanara va afla ca aceasta munca pe care o credea mai mult o distractie, este mult mai periculoasa decat pare, iar acum, un adevarat asasin este pe urmele sale. Cum va putea Matilde sa scape de acest profesionist care, spre deosebire de ea, are toate calitatile necesare pentru a duce o slujba la bun sfarsit.

Un thriller in care suspansul se combina cu actiunea si drama, insa in care, la prima vedere, actrita Claudia Pavel vorbeste foarte prost engleza, cel putin asta reiese din trailerul pe care vi l-am pus mai jos la dispozitie.

Terapie pentru crima 2014 Trailer

Matilde se pregateste sa devina un asasin profesionist, dar lucrurile vor lua o turnura neasteptata.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->