The Drop (2014)

the drop 2014 Bob Saginowski se regaseste in mijlocui unui jaf complicat, unde vecinii, familia sau chiar prietenii pot fi implicati.

Gen: Crima, Drama
Data aparitiei: 14 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Michaël R. Roskam | Scenariul: Dennis Lehane

Un film cu: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini, Matthias Schoenaerts, John Ortiz, Elizabeth Rodriguez, Michael Aronov, Morgan Spector, Michael Esper, Ross Bickell, James Frecheville, Tobias Segal, Patricia Squire, Ann Dowd, Chris Sullivan.

Povestea: Filmul The Drop reprezinta o noua crima americana, ce ii are ca protagonisti pe Tom Hardy si pe James Gandolfini, proaspat revenit pe marele ecran. Actiunea este centrata in jurul lui Bob Saginowski, un barman dintr-un cartier nu tocmai linistit, care incearca sa isi duca traiul, asa cum poate. Viata este grea, iar crimele nu sunt ceva neobisnuit prin aceste zone, intrucat toata lumea are nevoie sa supravietuiasca si fiecare recurge la ce metode crede de cuviinta ca sunt bune. Dupa ce este jefuit, acesta trebuie sa plece in cautarea hotilor, dar nu va fi atat de usor, hotii pot fi oriunde si oricine este un suspect. Cel care ii ofera sprijin este varul Marv, care, impreuna cu el, va pleca in cautarea celor care au indraznit sa jefuiasca barul. Dreptate vor trebui sa isi faca singuri, intrucat nici macar politia nu are curajul sa isi bage nasul in afacerile mafiei.

The Drop 2014 Trailer cu Tom Hardy

Bob si Marv pleaca in cautarea celor care au indraznit sa jefuiasca un bar.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->