The Equalizer (2014)

the equalizer
Un fost comandant al trupelor secrete, revine la vechile obiceiuri atunci cand trebuie sa salveze o fata din mainile mafiei rusesti.

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Data aparitiei: 26 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 131 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Antoine Fuqua | Scenariul: Richard Wenk, Michael Sloan

Un film cu: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Haley Bennett, Bill Pullman, Melissa Leo, David Meunier, Johnny Skourtis, Alex Veadov, Vladimir Kulich, E. Roger Mitchell, James Wilcox, Mike O' Dea, Anastasia Sanidopoulos Mousis.

Povestea: Actiunea filmului The Equalizer se invarte in jurul lui Denzel Washington, care joaca rolul lui McCall, un barbat care crede ca si-a lasat tot trecutul in urma si ca se va dedica unei noi vieti in Boston, unei vieti linistite. Acesta a facut parte din trupele speciale in trecut, dar ulterior si-a inscenat moartea si s-a retras, optand pentru o viata relaxanta si fara griji. Din pacate, sau poate din fericire, barbatul trebuie sa revina la vechile obiceiuri atunci cand afla ca o tanara domnisoara pe nume Teri, se afla sub comanda mafiei rusesti, lucru pe care nu il accepta si doreste sa il rezolve imediat. Echipat cu foarte multa experienta si capacitati de lupta pe care nimeni nu i le-ar banui, acesta planuieste sa scape pentru totdeauna de rusii mafioti, si sa nu mai permita nicio exploatare a celor saraci si neajutorati. McCall renunta la aceasta pensionare temporara, pentru a putea sa isi indeplineasca misiunea si sa faca dreptate. Daca cineva are probleme, daca cineva este neajutorat si nu stie cum sa mai scape, McCall va fi solutia. Acesta este The Equalizer.

The Equalizer 2014 Trailer Film

Un fost agent secret revine la vechile obiceiuri atunci cand o fata are nevoie de ajutorul sau.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->