The Good Lie (2014)

the good lie 2014 O femeie din Statele Unite face tot posibilul pentru a salva si adaposti o tanara sudaneza orfana, victima a razboiului.

Gen: Drama
Data aparitiei: 3 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 110 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Philippe Falardeau | Scenariul: Margaret Nagle

Un film cu: Reese Witherspoon, Corey Stoll, Sarah Baker, Thad Luckinbill, Maria Howell, Shanon Conley, Mike Pniewski, Nancy DeMars, Joshua Mikel, Parisa Johnston, Cara Mantella, Kaitlyn Ervin, Arnold Oceng, Ger Duany, Kenny Alfonso.

Povestea: Erau cunoscuti pana acum ca fiind "baietii pierduti". Acestia au ramas orfani datorita Razboiului Civil din Sudan, la fel ca multi altii. De atunci, au calatorit pe jos mii de kilometri in cautarea unui adapost. Dupa 15 ani, un efort foarte mare a unor voluntari face ca 3600 de barbati si femei sa fie adusi in America. Acolo, protagonista interpretata de Reese Witherspoon, descopera ca trebuie sa adaposteasca trei barbati, chiar daca ea ar fi trebuit doar sa le caute un serviciu, nu sa le ofere si o casa. Dupa ce se imprietenesc, barbatii ii marturisesc lui Carrie Davis ca ar dori ca o orfana de razboi, exact ca ei, sa fie si ea salvata. Pentru a reusi acestea, Carrie va trebuie sa infrunte sistemul birocratic american, ca sa o poata salva pe tanara. Filmul The Good Lie doreste sa contureze povestea si drama supravietuitorilor de razboi, dar si triumful asupra vietii.

The Good Lie 2014 Trailer

O femeie incearca sa salveze o tanara sudaneza, orfana de razboi.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->