The Guest (2014)

the guest 2014 Un soldat este primit in casa familiei Peterson, dupa ce se da drept prieten al fiului decedat al acestora, dar odata cu venirea lui, incep necazurile.

Gen: Thriller
Data aparitiei: 5 Septembrie 2014 (Marea Britanie)
Durata: 99 minute
Filmul de azi - Nota: 8.2/ 10


Regia: Adam Wingard | Scenariul: Simon Barrett

Un film cu: Dan Stevens, Sheila Kelley, Maika Monroe, Ethan Embry, Joel David Moore, Lance Reddick, Candice Patton, Leland Orser, Brendan Meyer, Chase Williamson, Jesse Luken, Tara Elliott, Vanessa Torres, Tait Fletcher, Katie Anne Mitchell.

Povestea: Filmul The Guest vine din partea aceluias regizor care a contribuit la filmul You're Next. Cu Dan Stevens in rol de protagonist, productia The Guest se vrea a fi un thriller plin de suspans, condimentat cu multa actiune si neprevazut. Filmul doreste a fi ceva ce nu s-a mai vazut pana acum. Desi nu pare la prima vedere cine stie ce, The Guest vine la pachet cu multe scene violente, dar bine gandite, filmul e dur, dar stie cand sa se opreasca, iar Dan Stevens este absolut uimitor.
Firul povestii incepe avandu-l pe protagonist singur pe drum, alergand inspre casa parintilor prietenului sau decedat, alaturi de care a luptat in razboiul din Afganistan. David se imprieteneste rapid cu familia decedatului, si chiar cand am crede ca devine plictisitor, incepe actiunea. David incepe sa isi arate muschii in fata unor copii de liceu care se cred duri, in fata unor oameni practic neantrenati pentru lupta corp la corp, dar chiar si asa, este interesant. Protagonistul ajunge sa castige atat simpatia unora, cat si ura altora, el fiind epicentrul actiunii si conflictului.

The Guest 2014 Trailer

Un soldat este primit in casa familiei Peterson si odata cu venirea lui, incep si necazurile.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->