The Remaining (2014)

the remaining 2014 O gasca de prieteni se aduna la o nunta, dar sarbatoarea nu va dura, intrucat afara apocalipsa deja a inceput.

Gen: Horror, Thriller
Data aparitiei: 5 Septembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: n/a
Filmul de azi - Nota: 5.0/ 10


Regia: Casey La Scala | Scenariul: Chris Dowling

Un film cu: Johnny Pacar, Shaun Sipos, Bryan Dechart, Alexa PenaVega, Italia Ricci, Liz E. Morgan, John Pyper-Ferguson, Kim Pacheco, Hayley Lovitt, Erin Murphy, Jennifer Brown Andersen, Rochelle Aycoth, Shannon Blackledge, Teresa Gail Burns, Allen Crowell.

Povestea: Filmul The Remaining este un thriller supranatural, in care increderea, iubirea si viata sunt puse la incercare de catre evenimentele apocaliptice care se petrec in jur. Totul incepe frumos si linistit, o gasca de prieteni se aduna la o nunta si invitatii par sa se simta bine, dar distractia nu va dura mult, iar atunci cand aceasta nu va mai fi, haosul se va instaura. Evenimente de o natura cataclismica se intampla in lume, evenimente care au fost scrise in Biblie, dar ignorate de catre multi. In timp ce lumea cade in teroare si haos, fiecare incearca sa se salveze, penduland intre iubirea pentru ceilalti si iubirea pentru propria viata. Nimeni si nimic nu mai este in siguranta, si numai credinta adevarata in Dumnezeu i-ar mai putea salva, dar sa mai fie oare timp?

The Remaining 2014 Trailer

In timpul unei nunti, apocalipsa incepe si haosul se instaureaza printre invitatii petrecerii.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->