The Theory of Everything (2014)

the theory of everything
Un film biografic despre viata faimosului fizician Stephen Hawking alaturi de sotia sa, Jane, care ilustreaza greutatile prin care au trecut impreuna.

Gen: Biografie, Drama
Data aparitiei: 1 Ianuarie 2015 (Marea Britanie)
Durata: 123 minute
Filmul de azi - Nota: 7.7/ 10


Regia: James Marsh | Scenariul: Anthony McCarten | Romanul: Jane Hawking

Un film cu: Felicity Jones, Eddie Redmayne, Emily Watson, Charlie Cox, David Thewlis, Harry Lloyd, Adam Godley, Maxine Peake, Simon McBurney, Charlotte Hope, Tom Prior, Enzo Clienti, Brian Woodward, Joelle Koissi, George Hewer.

Povestea: Actiunea filmului biografic care vorbeste despre viata lui Jane Wilde alaturi de Stephen Hawking, se petrece in anii 1960, pe vremea cand acestia erau studenti la Cambridge. Inca de pe acea vreme, protagonistul incepea sa sufere primele afectiuni ale cumplitei boli care avea sa-l paralizeze in curand. Chiar si cunoscand multe din aceste lucruri, Jane Wilde nu avea de gand sa il paraseasca pe iubitul ei Stephen si in curand avea sa se dedice complet acestuia, in ciuda faptului ca poate noua femei din zece, l-ar fi parasit, data fiind starea in care era protagonistul. Dragostea a tainuit in timp, iar Stephen a apucat sa faca lucruri remarcabile de-a lungul vietii sale. Filmul se concentreaza mai mult pe viata de cuplu dintre cei doi, decat pe viata profesionala a lui Stephen. Mai multe detalii despre film puteti afla in articolul ce vorbeste despre acest nou film biografic despre viata lui Stephen Hawking.

The Theory of Everything 2014 Trailer

Un film biografic despre viata sotilor Jane si Stephen Hawking.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->