This Is Where I Leave You (2014)

this is where i leave you Dupa ce tatal lor moare, patru frati se reintorc la casa natala, unde vor trebui sa traiasca sub acelasi acoperis pret de o saptamana.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 5 Decembrie 2014 (Romania)
Durata: 103 minute
Filmul de azi - Nota: 5.5/ 10


Regia: Shawn Levy | Scenariul: Jonathan Tropper

Un film cu: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda, Adam Driver, Rose Byrne, Corey Stoll, Kathryn Hahn, Connie Biritton, Timothy Olyphant, Dax Shepard, Debra Monk, Abigail Spencer, Ben Schwartz, Aaron Lazar, Cade Lippin.

Povestea: Patru frati, adulti, fiecare imprastiati in functie de cariere, familie si viata. Acum insa, este timpul ca toti acesti patru frati, sa se intoarca la casa natala, dupa ce afla ca tatal lor a murit si trebuie inmormantat. Ajunsi acasa, trebuie sa treaca peste neintelegerile dintre ei, sa se iubeasca neconditionat si sa se sprijine. Problema ar fi ca trebuie sa faca toate acestea timp de o saptamana, ceea ce este cam greu pentru ei, in special cu o mama ciudata ca a lor. In aceste zile, vor trebuie sa isi confrunte trecutul, istoria si relatiile avute in anii copilariei, intr-o comedie emotionala in care haosul, umorul si blandetea guverneaza.

This is where i leave you 2014 Trailer

Patru frati se reunesc la casa natala, dupa ce tatal lor moare.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->