Home » , , , , , » De ce nu va mai juca Tom Hardy in comedii romantice

De ce nu va mai juca Tom Hardy in comedii romantice

tom hardy comedii romantice

Actorul Tom Hardy este cunoscut pentru faptul ca se dedica oricarui rol pe care il primeste. In mare parte, acesta joaca in drame sau filme de actiune precum Razboinicul, The Dark Knight sau chiar Inception.

Acum doi ani insa, actorul a jucat poate in primul si ultimul sau film de acest gen: o comedie romantica. Aceasta experienta nu a fost deloc pe placul lui si nici pe placul unor critici care nu au fost prea blanzi cu parerile lor despre film. Poate ca au si dreptate, filmul nu a scos incasari suficient de mari pentru a acoperi bugetul investit. Chiar si asa, filmul l-a marcat pe Hardy atat de tare incat sa nu doreasca in veci sa mai joace in astfel de filme.

Recent, acesta a acordat un interviu publicatiei USA Today, in timp ce isi promova ultimul film, The Drop, in cadrul TIFF (Festivalul International de Film din Toronto). In acea discutie, a declarat ca ii place sa ia parte constant la noi provocari, sa incerce lucruri pe care nu le-a mai facut pana atunci. La fel a fost si cazul filmului Sa fie razboi! (2012), declarand ca se simtea din cu totul alt peisaj, pe acele platouri de filmare.


 Nu intelegeam cum poti sa faci ceva care ar trebui sa fie atat de amuzant si totusi sa te simti atat de mizerabil, facand-o. Probabil nu voi mai juca in nicio comedie romantica, in viitor.

In filmul despre care se vorbeste, Hardy juca rolul lui Tuck, intr-un scenariu scris de Simon Kinberg (care a scris si scenariul lui X-Men: Viitorul este trecut) si Timothy Dowling (Just Go With It). Tuck era un agent special CIA, foarte bun prieten cu FDR (Chris Pine). Acestia se intalneau cu aceeasi femeie, jucata de Reese Witherspoon. Barbatii se sabotau unul pe celalalt, prin intermediul tehnologiei si a serviciilor CIA, ca sa o poata cuceri intr-un final, pe frumoasa blonda.

In speranta ca Tom a trecut peste aceste experiente neplacute pentru el, observam cum cariera sa este intr-o continua ascensiune, ultima prestatie remarcabila fiind in Locke, film in care intreaga actiune se petrece intr-o masina. Suntem curiosi sa vedem la ce proiecte va participa in viitor, cel mai recent fiind The Revenant, unde va juca alaturi de Leonardo DiCaprio.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->