Un drum printre morminte (2014)

a walk among the tombstones Un fost politist din New York, Matthew Scudder, este angajat de catre un traficant de droguri ca sa ii gaseasca pe cei care i-au rapit si ucis sotia.

Gen: Actiune, Crima, Mister, Thriller
Data aparitiei: 10 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 113 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia si scenariul: Scott Frank | Romanul: Lawrence Block

Un film cu: Liam Neeson, Dan Stevens, David Harbour, Maurice Compte, Patrick McDade, Luciano Acuna Jr., Hans Marrero, Adam David Thompson, Kim Rosen, Eric Nelsen, Jon Goracy, Razane Jammal, Stephanie Andujar, Al Nazemian.

Povestea: Filmul A Walk Among the Tombstones se bazeaza pe romanul bestseller scris de catre Lawrence Block. Protagonistul este Liam Neeson care il interpreteaza pe Matt Scudder, un fost politist din New York care lucreaza acum ca detectiv particular si in mare parte, opereaza in afara legii. Actiunea ia amploare atunci cand Scudder accepta targul propus de catre un traficant de heroina, care doreste sa ii prinda pe cei care i-au rapit si ucis sotia. Este important ca Matt sa ii opreasca la timp pe acesti criminali, deoarece nu sunt la prima abatere si ar putea sa nu fie nici la ultima. Incercand sa cearna binele de rau, Scudder trebuie sa ii prinda pe infractori, inainte de a mai face vreo victima.

A walk among the tombstones - Un drum printre morminte 2014 Trailer

Un fost politist este angajat de catre un traficant de droguri, pentru a gasi o femeie rapita si ucisa.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->