23 Blast (2014)

23 blast 2014
Dupa ce ramane orb, un fost jucator de fotbal american trebuie sa decida daca va ramane cu o viata de handicapat, sau va risca totul.


Gen: Drama, Familie, Sport
Data aparitiei: 24 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 98 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Dylan Baker | Scenariul: Bram Hoover, Toni Hoover

Un film cu: Mark Hapka, Bram Hoover, Stephen Lang, Max Adler, Alexa PenaVega, Dylan Baker, Kim Zimmer, Becky Ann Baker, Timothy Busfield, Deirdre Brennan, Kevin Cooney, Alicia Cox, Crystal Hunt, Schann Mobley, Angel Laketa Moore.

Povestea: Inspirat dupa fapte reale, filmul 23 Blast relateaza povestea reala de viata a lui Travis Freeman. Tanarul este acel model clasic de adolescent american, crescut in Kentucky si pasionat de fotbalul american. In toamna anului 1997, acesta are sa fie in plina glorie, dar va primi o veste tragica totodata. Travis afla ca va deveni orb peste noapte, si ca de acum incolo va trebui sa se obisnuiasca cu acest gand si cu faptul ca va trebui sa duca o viata de orb. Cu ajutorul parintilor, a prietenilor, antrenorilor si terapeutilor, acesta invata cum sa se descurce in aceasta lume, fara sa vada. Desi in mod normal, un om care orbeste ar decide sa stea in mare parte in casa, ferit de pericole pe care nu le poate preveni, sau din calea carora nu se poate feri, Travis alege sa isi duca viata exact cum a facut-o si pana acum. Cel mai bun prieten al sau, Jerry Baker il va invata cum sa se descurce in continuare, cum sa conduca fara sa vada de exemplu, cum sa mearga pe strada, dar cel mai important, il va aduce cu picioarele din nou in iarba si va fi alaturi de el pana la capat.

23 Blast 2014 Trailer

Dupa ce orbeste, un adolescent nu renunta la viata sa normala si isi pune viata in pericol doar pentru a fi fericit din nou.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->