Act of Valor (2012)

O echipa de trupe speciale de elita, pleaca intr-o misiune periculoasa, cu scopul de a salva un agent CIA rapit de catre teroristi.

Gen: Actiune, Aventura, Thriller, Razboi
Data aparitiei: 24 Februarie 2012 (Statele Unite)
Durata: 110 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Mike McCoy, Scott Waugh | Scenariul: Kurt Johnstad

Un film cu: Alex Veadov, Roselyn Sanchez, Nestor Serrano, Rorke Denver, Dave, Sonny, Weimy, Ray, Ajay, Mikey, Van D., Katelyn, Callaghan, Duncan Smith, Billy, Jason Cottle.

Povestea: Filmul Act of Valor prezinta vietile soldatilor americani care fac parte din trupele speciale. Navy SEAL sunt trupele speciale americane care lupta impotriva terorismului global. Filmul combina tensiunea bataliilor cu teroristii, cu tehnologia de ultima ora a armatei, cu emotia si cu aventura simtita in inimile celor care iau parte la aceste operatiuni. Act of Valor este despre acei soldati secreti, foarte bine antrenati, de care nu stie prea multa lume, si care mentin pacea mondiala in ordine. Acestia sunt eroii lumii moderne. Atunci cand un agent CIA descopera un complot terorist impotriva Statelor Unite, o echipa de trupe speciale este trimisa in ajutorul acestuia, ca sa il salveze. In timp ce teroristii ataca oameni nevinovati si fac victime colaterale fara sa tina cont de consecinte, trupele americane trebuie sa isi invinga teama chiar daca stiu cu totii ca unii dintre ei nu se vor intoarce acasa, si trebuie sa lupte pana la ultima suflare, aparandu-si tara si semenii. De fiecare data cand acesti soldati isi duc datoria la bun sfarsit, descopera noi secrete terifiante, ce implica tari precum Cecenia, Filipine, Ucraina sau Somalia. Toate aceste operatiuni care pleaca de la agentul CIA rapit, indruma trupele speciale americane prin toata lumea, dezvaluind lucruri inimaginabile care s-ar putea intampla, daca nu actioneaza imediat.

Act of Valor 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->