Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

alexander si cea mai oribila zi Desi ziua lui Alexander incepe foarte prost, acesta descopera ca nici familia sa nu o duce prea bine. Cu totii au parte de cea mai neagra zi din viata lor.

Gen: Comedie, Familie
Data aparitiei: 10 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 81 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia: Miguel Arteta | Scenariul: Rob Lieber

Un film cu: Steve Carell, Jennifer Garner, Ed Oxenbould, Dylan Minnette, Kerris Dorsey, Elise Vargas, Zoey Vargas, Sidney Fullmer, Bella Thorne, Megan Mullally, Mekai Curtis, Lincoln Melcher, Reese Hartwig, Martha Hackett, Mary Mouser.

Povestea: O comedie ce il are in centrul actiunii pe Alexander, un pusti de doar 11 ani, care trece printr-o perioada foarte dificila a vietii sale. Pubertatea, adolescenta, nu sunt lucruri cu care putem glumi, iar el are de a face cu acestea. De la o simpla guma lipita in par, la o serie de evenimente si accidente nefericite este doar un pas. Atunci cand baiatul va comunica familiei sale tot ce a patit, nu va fi intampinat cu niciun pic de compasiune, simtindu-se si mai singur decat inainte. In scurt timp, Alexander va incepe sa creada ca lucrurile rele i se intampla numai lui. Pentru ca viata este corecta si ofera fiecaruia ceea ce merita, nu va trece o mare bucata de vreme pana cand membrii familiei sale vor fi trecuti prin mai multe probe de rezistenta, fiind supusi unor situatii in care vor trebui sa se confrunte cu stresul si cu esecul. Astfel, mama, tatal, fratele si sora lui Alexander, vor avea parte de cea mai rea zi din viata lor si singurul care va putea sa ii ajute sa treaca peste, va fi unicul Alexander, care este obisnuit cu aceste situatii.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very bady day 2014 Trailer

O zi din viata lui Alexander si a familiei sale, care decurge foarte foarte prost.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->