Annabelle (2014)

Un cuplu experimenteaza situatii terifiante atunci cand o papusa veche ajunge in casa lor si da nastere unor fenomene de groaza.

Gen: Horror
Data aparitiei: 17 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 98 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: John R. Leonetti | Scenariul: Gary Dauberman

Un film cu: Ward Horton, Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Tony Amendola, Kerry O'Malley, Brian Howe, Eric Ladin, Ivar Brogger, Geoff Wehner, Gabriel Bateman, Shiloh Nelson, Sasha Sheldon, Camden Singer, Robin Pearson Rose, Keira Daniels.

Povestea: John Form a gasit cadoul ideal pentru sotia sa, Mia. Cadoul mult dorit reprezinta o papusa veche, rara, in rochie alba de nunta. Fara ca nimeni sa se intrebe de ce ar cumpara cineva o papusa atat de urata, care culmea, este considerata frumoasa de toti cei din film, actiunea continua, iar intriga porneste in momentul in care Annabelle se pune in miscare. O simpla noapte banala din casa unei familii, se transforma intr-un film horror, intr-o scena de groaza in care propria casa le este invadata de tot felul de spirite care nu au ce cauta in aceasta lume. Spiritele vor da nastere unui haos general iar locuitorii casei vor fi atacati in mod violent. Sange, teroare si adrenalina, Annabelle le aduce pe toate in casa frumosului cuplu.

Annabelle 2014 Trailer

Haosul ia amploare atunci cand papusa Annabelle ajunge in casa unei familii

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->