Automata (2014)

automata 2014Un agent de securitate al unei corporatii robotice, descopera adevaratul secret din spatele acestor androizi care controleaza intreaga rasa umana.

Gen: SF, Thriller
Data aparitiei: 24 Octombrie (Romania)
Durata: 109 minute
Filmul de azi - Nota: 6.4/ 10


Regia: Gabe Ibanez | Scenariul: Igor Legarreta

Un film cu: Antonio Banderas, Birgitte Hjort Sørensen, Dylan McDermott, Melanie Griffith, Robert Forster, Tim McInnerny, Andy Nyman, David Ryall, Andrew Tiernan, Christa Campbell, Christina Tam, Danny Kirrane, Philip Rosch, Javier Bardem, Harry Anichkin.

Povestea: Ne aflam in anul 2044. Ecosistemul planetei Pamant este in colaps, datorita lacomiei oamenilor si dorintei de distrugere a unora. Intre timp, pentru a putea controla civilizatia si umanitatea in momente de haos, au fost creati roboti care sa controleze si sa vada totul. Desi initial ar putea fi vazuti ca niste masinarii create pentru a proteja oamenii, lucrurile stau exact invers.
Un agent de securitate are sa descopere in curand ca firma de robotica la care lucreaza, detine secrete ascunse, care pot fi periculoase pentru ultimii oameni ramasi in viata. Acestia doresc sa manipuleze informatii si sa elimine tot ceea ce le opune rezistenta. In curand, va incepe o batalie pe viata si pe moarte intre Jacq Vaucan si roboti, o batalie care va decide soarta umanitatii.

Automata 2014 Trailer

Un barbat incepe sa isi puna intrebari, dupa ce robotii preiau controlul asupra lumii.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->