Big Hero 6 (2014)

big hero 6
O legatura speciala se leaga intre un tanar pe nume Hiro Hamada si un robotel inflamabil pe nume Baymax. Impreuna vor fi eroi.

Gen: Animatie, Actiune, Comedie
Data aparitiei: 23 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 102 minute
Filmul de azi - Nota: 8.3/ 10


Regia: Don Hall, Chris Williams | Scenariul: Robert L. Baird | Povestea: Jordan Roberts

Un film cu: Ryan Potter, Scott Adsit, Jamie Chung, Genesis Rodriguez, T.J. Miller, Alan Tudyk, James Cromwell, Damon Wayans Jr., Katie Lowes, Maya Rudolph, Daniel Henney, Scott Adsit, Charles Adler, Marcella Lentz-Pope, David Shaughnessy, Mike Powers.

Povestea: Cei 6 super eroi sau Big Hero 6. Un film ce se arata a fi promitator, mai ales ca vine de la producatorii filmelor Frozen sau Wreck-It Ralph. Productia este o comedie plina de actiune ce il are ca protagonist pe Baymax, un robotel putin cam grasut. Robotelul va face echipa cu inteligentul sau partener, Hiro Hamada, carora li se vor mai adauga alti cativa prieteni, impreuna formand o echipa de neinvins.
Pericolul vine odata cu intriga, iar orasul San Fransokyo este amenintat de catre forte malefice necunoscute. Echipati cu multa pricepere, daruire si forte robotice, prietenii se inhama la lupta, intr-o batalie ce ar putea influenta chiar soarta lumii. Va prezentam noul trailer al filmului Big Hero 6.

Big Hero 6 - Cei 6 super eroi (2014) Trailer

Dupa ce afla de un complot criminal, Hiro impreuna cu robotul Baymax pleaca intr-o misiune de salvare a orasului.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->