Brâncuşi... din eternitate (2014)

brancusi din eternitate
Trei povesti, trei personaje si trei perioade de timp diferite. Un sculptor, un student si un tibetan. Care sa fie legatura intre destinele lor?

Gen: Drama
Data aparitiei: 19 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10


Regia: Adrian Popovici | Scenariul: Ioan Carmazan, Pascal Ilie Virgil

Un film cu: Iulia Verdes, Alexandru Potocean, Ioan Andrei Ionescu, Alexandru Isfan, Vlad Radescu, Claudiu Bleont, Andra Negulescu-Bleont, Luca Rusu.

Povestea: Este vorba despre trei povesti diferite, unde trei personaje diferite traiesc in trei perioade de timp diferite. Toate acestea, impreuna, construiesc povestea filmului ce are sa se dezvolte. Personajul principal este un sculptor in perioada sa de maturitate, proaspat ajuns in Paris, unde se imprieteneste cu Modigliani si cu Martha, aceasta fiind una din modelele sale preferate.
Al doilea personaj este un student pasionat de arta. Datorita unor critici primite din partea unor academicieni romani care i-au negat talentul, acesta se regaseste intr-o situatie in care, datorita comunistilor, ajunge in inchisoare, loc unde isi va petrece 13 ani din viata. La iesire, va fi obligat de catre securisti sa falsifice o serie de lucrarie ale lui Brancusi.
Al treilea personaj este Miralepa, un invatator tibetan ce aparent traieste in secolul al XII-lea. Miralepa ajunge sa fie exemplul si motivul de admiratie pe care secole mai tarziu, atat Brancusi cat si Marin Etu, studentul de la arte plastice, il vor aduce in discutie.

Destinele tuturor acestor personaje se leaga si se interesecteaza intr-un film romanesc care nu trebuie ratat.

Brancusi din eternitate 2014 Trailer

Trei povesti, trei lumi si trei personaje diferite se regasesc pe aceeasi cale.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->