Captiv - The Captive (2014)

captiv the captive La opt ani dupa disparitia Cassandrei, evenimente controversate par sa indice ca ea inc-ar fi in viata. Politia si parintii incearca acum sa dezlege misterul

Gen: Thriller
Data aparitiei: 5 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 5.2/ 10


Regia: Atom Egoyan | Scenariul: David Fraser

Un film cu: Ryan Reynolds, Scott Speedman, Rosario Dawson, Mireille Enos, Kevin Durand, Alexia Fast, Peyton Kennedy, Bruce Greenwood, Brendan Gall, Aaron Poole, Jason Blicker, Aidan Shipley, Ian Matthews, Christine Horne, William MacDonald.

Povestea: Adolescenta Cassandra este rapita si nu este lasata sa isi contacteze familia, rapitorii dorind ca nimeni sa nu stie ca aceasta este inca in viata. Privind in retrospectiva, protagonistii isi amintesc cum in urma cu opt ani, Cassandra a fost rapita din masina tatalui sau, care a fost considerat din primul moment ca fiind principalul suspect. Desi era o situatia de criza, chiar si mama fetei il banuia pe tata ca ar fi implicat in aceasta rapire si considera ca este principalul si poate chiar singurul. In timp ce politia incearca sa gaseasca adevaratul faptas, mariajul lui Matthew se destrama incetul cu incetul. Totul se schimba iar relatia cu sotia se raceste. Ce se intampla cu micuta Cassandra care a fost rapita. Sa mai fie ea oare in viata? Isi mai vedea oare vreodata parintii?

Captiv - The Captive 2014 Trailer

La opt ani dupa disparitia unei fete ies la suprafata indicii interesante.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->