Cuscrii (2014)

cuscrii 2014 Doi tineri care vor sa se castoreasca, intampina greutati datorita cuscrilor care, sub influenta alcoolului, par sa nu se suporte.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 24 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 80 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Radu Potcoava

Un film cu: Mircea Diaconu, Luminita Gheorghiu, Ioana Blaj, Ioana Blaj, Paul Ipate, Marian Ralea, Gheorghe Ifrim, Sergiu Costache, Gabriela Popescu, Ada Gales, Nicoleta Lefter, Ana Adelaida Perjoiu, Sergiu Flesner, Stefania Zmau, Frasinescu Catalin.

Povestea: Doi tineri vor sa se casatoreasca. Mariajul lor nu poate avea loc pana cand parintii lor nu se cunosc. Atunci cand vor fi pusi fata in fata, orgoliile vor iesi la iveala si fiecare va dori sa demonstreze ca e mai bun, mai destept si ca se pricepe la toate. Desi parintii acestora par sa aiba initial, anumite lucruri in comun, trebuie stiut faptul ca tuica este unul din aceste lucruri. Ce se va intampla atunci cand efectul alcoolului isi va face simtita prezenta si cuscrii nu se vor mai intelege atat de bine ca si inainte, in conditiile in care nici pana acum nu se intelegeau bine?
Vor mai putea cei doi oare, sa se casatoreasca, atunci cand parintii lor sunt la cutite unii cu ceilalti, nepermitandu-le sa faca nunta?

Cuscrii 2014 Trailer

Doi tineri care vor sa se casatoreasca, intampina obstacole puse de catre parintii lor, care par sa nu se inteleaga.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->