Dragoste si alte dependente (2010)

dragoste si alte dependente Dragostea se leaga intre un ambitios vanzator de medicamente, si o tanara ce sufera de boala Parkinson.

Gen: Comedie, Dragoste, Drama
Data aparitiei: 21 Ianuarie 2011 (Romania)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 5.6/ 10


Regia: Edward Zwick | Scenariul: Charles Randolph

Un film cu: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Judy Greer, Oliver Platt, Hank Azaria, Josh Gad, Gabriel Macht, George Segal, Jill Clayburgh, Kate Jennings Grant, Katheryn Winnick, Kimberly Scott, Peter Friedman, Nikki Deloach, Natalie Gold.

Povestea: Actiunea filmului Love and other drugs se petrece in anul 1996. Jamie este un cuceritor al doamnelor si se culca, astfel, cu sotia sefului sau, la nici zece metri de acesta. Cand este prins, Jamie este dat afara si decide sa se angajeze la Pfizer, o companie farmaceutica foarte cunoscuta in Pittsburgh. In timp ce acesta incearca sa convinga oamenii sa foloseasca Zoloft si nu Prozac, Jamie cucereste o serie de domnisoare asistente pe care le intalneste prin spital, pe toate folosindu-le in scopurile sale personale. Intr-o zi totusi, o va intalni pe Maggie, o tanara care sufera de Parkinson. Nici bine nu o vede, si acestuia i se pune pata pe Maggie, dar tanara nu se lasa atat de usor cucerita de barbat. Intr-un final, ea accepta sa iasa la intalnire cu barbatul, si ulterior ajung sa fie impreuna. In curand, compania la care lucreaza barbatul are sa lanseze pe piata revolutionarul Viagra, care ii aduce foarte mult profit protagonistului. Toate lucrurile ar trebui sa duca intr-o directie buna, dar Maggie nu doreste sa fie o pacoste pentru Jamie, si decide sa isi vada singura de viata, luptandu-se cu boala ei. In ciuda tuturor eforturilor, barbatul nu o poate convinge ca tine suficient de mult la ea, ca sa fie acolo atunci cand boala se va agrava. Vor reusi cei doi sa fie din nou impreuna, pana la urma, sau vor fugi de responsabilitati?

Trailer Love and other Drugs - Dragoste si alte dependente 2011

Dragostea dintre o tanara suferind de Parkinson, si un distribuitor de medicamente.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->