Eliminati mesagerul! (2014)

eliminati mesagerul kill the messenger Dupa ce expune public faptele celor de la CIA care importau cocaina in Statele Unite, Webb devine tinta mai multor defaimatori care vor sa scape de el.

Gen: Biografie, Crima, Thriller, Mister
Data aparitiei: 17 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Michael Cuesta | Scenariul: Peter Landesman | Cartea: Gary Webb

Un film cu: Jeremy Renner, Robert Patrick, Mary Elizabeth Winstead, Michael Sheen, Michael K. Williams, Ray Liotta, Andy Garcia, Rosemarie DeWitt, Paz Vega, Barry Pepper, Gil Bellows, Oliver Platt, Tim Blake Nelson, Richard Schiff, Jena Sims.

Povestea: Filmul Kill the Messenger se bazeaza pe povestea reala de viata a jurnalistului Gary Webb. Actiunea filmului se petrece la mijlocul anilor 1990, atunci cand Webb descoperea negre secrete ale CIA. Din cate se pare, acestia importau cantitati uriase de cocaina in Statele Unite, pe care mai apoi le vindeau in ghetto-uri prin toata tara, iar cu banii stransi, cumparau arme pentru a sprijini armatele care se luptau in Nicaragua. Desi protagonistul este sfatuit, avertizat si chiar amenintat in nenemurate randuri sa nu se implice in aceasta poveste, acesta nu tine cont de nimeni si decide sa afle adevarul pana la capat. Cosmarul va incepe atunci cand Webb va publica in presa si va prezenta opiniei publice toate operatiunile realizate de CIA. Desi dorea sa spuna adevarul tuturor, totul are sa se intoarca impotriva barbatului, a carui viata este pusa acum in pericol de catre toti cu interese mari in aceasta poveste, iar viata sa, atat cat si a propriei familii, sunt puse in mare pericol.

Eliminati mesagerul! - Kill the Messenger 2014 Trailer

Viata unui reporter este pusa in pericol dupa ce dezvaluie publicului actiunile mai putin ortodoxe ale CIA.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->