Fata disparuta - Gone Girl (2014)

fata disparuta gone girl Dupa ce sotia-i dispare intr-un mod neasteptat, Nick realizeaza ca toata lumea, inclusiv mass-media il banuieste pe el ca fiind principalul vinovat

Gen: Drama, Thriller, Mister
Data aparitiei: 3 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 149 minute
Filmul de azi - Nota: 8.8/ 10


Regia: David Fincher | Scenariul: Gillian Flynn

Un film cu: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon, Kim Dickens, Patrick Fugit, David Clennon, Lisa Banes, Missi Pyle, Emily Ratajkowski, Casey Wilson, Lola Kirke, Boyd Holbrook, Sela Ward.

Povestea: Gone Girl 2014 in regia lui David Fincher. Filmul se bazeaza pe romanul bestseller scris de catre Gillian Flynn, care spune povestea unui mariaj mai putin obisnuit. Un mariaj modern, in care, cu ocazia celei de-a cincea aniversari, sotia dispare intr-un mod neasteptat. Nick Dunne este sotul a carei sotie dispare surprinzator, si care de acum va duce o viata grea, in incercarea de a convinge opinia publica de faptul ca nu el si-a ucis sotia. Misiunea acestuia va fi grea intrucat incepe cu buna stiinta sa minta politia despre lucruri importante ce tin de mariajul lor, toate aceste indicii ducand la concluzia ca singurul care ar putea sa o fi ucis pe aceasta, ar fi sotul. Sa fie o crima facuta intr-un moment de ratacire, de nebunie sau de gelozie? Cum a murit pana la urma Amy Dunne si cine ar fi putut sa o ucida?

Gone Girl - Fata disparuta 2014 Trailer

Dupa ce o femeie dispare, toata lumea il suspecteaza pe sot, insa acesta se declara nevinovat.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->