Force Majeure (2014)

turist force majeure O avalansa, dar si alte lucruri extrem de ciudate se intampla in Alpii francezi, acolo unde o familie de suedezi isi petrece concediul.

Gen: Drama
Data aparitiei: 15 August 2014 (Suedia)
Durata: 118 minute
Filmul de azi - Nota: 8.5/ 10


Regia si scenariul: Ruben Ostlund

Un film cu: Johannes Kuhnke, Lisa Loven Kongsli, Clara Wettergren, Vincent Wettergren, Brady Corbet, Jakob Granqvist, Kristofer Hivju, Fanni Matelius.

Povestea: Pentru ca zapada din Suedia nu ii multumeste pe deplin, sau pentru ca isi doresc ceva nou, o familie de suedezi pleaca sa viziteze Alpii francezi, unde sa se bucure de cateva zile de ski. Soarele straluceste pe cer, iar partiile sunt spectaculoase, zapada e buna, insa in timpul unui pranz luat la restaurantul din munte, o avalansa are sa intoarca totul cu susul in jos. Haosul se dezlantuie iar parintii trebuie sa isi protejeze copiii de avalansa care este pe drum. In ciuda tuturor asteptarilor, aalansa se opreste la un moment dat, lasandu-i pe toti sa scape cu viata, insa chiar daca nu lasa urme fizice, aceasta are de gand sa lase urme psihice asupra acestora. Dupa nefericitul eveniment, Tomas incearca sa se adune si sa fie din nou barbatul familiei, acel stalp care ii poate proteja in cazul unui eveniment nefericit.

Force Majeure 2014 Trailer

O vacanta ciudata petrecuta in Alpii francezi de catre o familie de suedezi.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->