Fury - Furia: Eroi anonimi (2014)

fury eroi anonimi Aprilie 1945. Aliatii se pregatesc de castigarea razboiului, insa Wardaddy mai are o ultima misiune periculoasa de indeplinit, in spatele liniilor inamice.

Gen: Actiune, Drama, Razboi
Data aparitiei: 24 Octombrie 2014 (Romania)
Durata:
Filmul de azi - Nota: 7.6/ 10


Regia si scenariul: David Ayer

Un film cu: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal, Jim Parrack, Brad William Henke, Kevin Vance, Xavier Samuel, Jason Isaacs, Anamaria Marinca, Alicia von Rittberg, Scott Eastwood, Laurence Spellman, Daniel Betts.

Povestea: Ne aflam in luna Aprilie, a anului 1945. Ati ghicit, suntem in Al Doilea Razboi Mondial. In timp ce Aliatii inainteaza tot mai tare pentru a distruge Berlinul si odata cu el, si buncarul lui Hitler, sergentul Wardaddy are o misiune foarte grea, in spatele liniilor inamice. Este dificil sa conduci un tanc, in special cand ai alaturi de tine mai multi novici, interpretati de actori precum Shia LaBeouf si Logan Lerman. Dupa cum va spuneam si in primul trailer al filmului Fury, Brad Pitt este protagonistul acestui film de razboi in care toti barbatii din jurul sau se bazeaza numai pe el si in care barbatia, dar mai ales experienta si perseverenta, isi spun cuvantul. Initial, toata lumea ar fi tentata sa nu le acorde nicio sansa, dar sa fie oare asa?

Filmul Furia: Eroi anonimi, debuteaza pe data de 24 Octombrie 2014 si in cinematografele din tara si poate fi vazut chiar si de copii, cu acordul sau in prezenta parintilor/adultilor.

Fury - Furia: Eroi anonimi 2014 Trailer

In timp ce Aliatii se pregatesc de finalul razboiului, Wardaddy mai are o ultima misiune de indeplinit.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->