I am Ali (2014)

i am ali 2014
Un documentar despre viata lui Muhammad Ali. Jurnale audio din arhiva personala, interviuri si testiomaniale. Povestea de viata a campionului.

Gen: Documentar, Biografie, Sport
Data aparitiei: 28 Noiembrie 2014 (Marea Britanie)
Durata: 111 minute
Filmul de azi - Nota: 5.6/ 10


Regia si scenariul: Clare Lewins

Un film cu: Muhammad Ali, Muhammad Ali Jnr, Hana Ali, Maryum Ali, Rahaman Ali, Jim Brown, Carl Fischer, George Foreman, Marvis Frazier, Ken Jones, Tom Jones, Gene Kilrov, George Lois, Veronica Porche Ali, Norman Towns.

Povestea: O privire retrospectiva aruncata asupra vietii faimosului boxeur, Muhammad Ali. In acest film biografic despre viata sa, il puteti descoperi pe Ali asa cum nu l-ati mai vazut sau stiut pana acum. Un barbat dedicat sportului in totalitate, un barbat care si-a sacrificat chiar si familia pentru a putea ajunge departe. In documentar sunt prezente materiale sub forma audio sau text, reportaje, casete sau interviuri din tineretea sportivului si nu numai. Veti avea acces la testimoniale din arhiva personala a acestuia si veti vedea modul in care prietenii, familia, sau alte legende ale boxului precum Mike Tyson, George Foreman sau Gene Kilroy vorbesc despre Ali.

I am Ali 2014 Trailer

Un documentar despre viata lui Muhammad Ali.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->