Inainte sa adorm (2014)

before i go to sleep inainte sa adorm O femeie se trezeste in fiecare dimineata, nestiind ce a facut in ziua precedenta, singura ei speranta fiind un jurnal care ii indica secrete intunecate.

Gen: Mister, Thriller
Data aparitiei: 17 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 92 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia si scenariul: Rowen Joffe | Romanul: S.J. Watson

Un film cu: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Anne-Marie Duff, Dean-Charles Chapman, Adam Levy, Jing Lusi, Charlie Gardner, Flynn MacArthur, Llewella Gideon, Rosie MacPherson.

Povestea: Before I Go To Sleep se bazeaza pe romanul bestseller scris de catre S.J. Watson, unde o femeie amnezica se trezeste in fiecare dimineata, fara sa isi mai aminteasca ce a facut in zilele precedente. In fiecare dimineata se trezeste in ceata si cu ajutorul unui jurnal video, isi aminteste cine este cu adevarat, urmand ca peste noapte, memoria sa ii fie stearsa din nou. Totul este datorat unui accident care a lasat traume adanci asupra femeii, traume care o marcheaza chiar si astazi. Intr-o zi insa, toate aceste lucruri se vor schimba, iar Christine va afla tot ceea ce i s-a intamplat. Va mai fi ea in stare sa isi revina vreodata, dupa ce afla secretul vietii ei? Va mai putea avea incredere in sot sau in medici, atat timp cat toti au tradat-o?

O drama exceptionala cu actori de clasa, in care memoria, imaginatia si intuitia joaca un punct forte in aflarea faptasului.

Before I go to sleep - Inainte sa adorm 2014 Trailer

O femeie amnezica se trezeste in fiecare dimineata fara amintiri, singura ei speranta fiind un jurnal video.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->