Inherent Vice (2014)

inhenerent vice 2014 Dupa un roman de Thomas Pynchon. Anul 1970, detectivul Larry "Doc" Sportello investigheaza disparitia iubitului actual al fostei sale prietene. 

Gen: Comedie, Crima, Drama
Data aparitiei: 20 Februarie 2015 (Romania)
Durata: 148 minute
Filmul de azi - Nota: 8.4/ 10


Regia si scenariul: Paul Thomas Anderson | Romanul: Thomas Pynchon

Un film cu: Reese Witherspoon, Jena Malone, Joaquin Phoenix, Sasha Pieterse, Josh Brolin, Katherine Waterston, Benicio Del Toro, Owen Wilson, Jillian Bell, Eric Roberts, Michael Kenneth Williams, Martin Short, Maya Rudolph, Wilson Bethel, Sam Jaeger.

Povestea: Productia Inherent Vice este al saptelea feature venit din partea lui Paul Thomas Anderson si prima adaptare a romanului bestseller scris de Thomas Pynchon. In centrul actiunii il avem pe Doc Sportello, un detectiv particular care se deosebeste de ceilalti printr-un comportament unic, rareori inteles de ceilalti. Intr-o zi, la usa acestuia va bate o fosta prietena, care este acum sotia unui miliardar om de afaceri. Aceasta ii cere lucruri dificile lui Doc, pe care la o adica nici macar el nu le intelege. Sunt acele zile in care oricine si-ar dori sa aiba curajul sa spuna nu, bazandu-se pe o presimtire, pe intuitie. Nu este acea zi pentru Doc, care accepta oferta, nestiind absolut deloc in ce se baga. Daca toate acestea nu ar fi de ajuns in curand va aparea in peisaj un nou personaj, Mickey, care se va dovedi a fi un inamic pe cinste ce ii va pune bete in roate la fiecare ocazie.

Inherent Vice 2014 Trailer

Detectivul Doc Sportello este angajat de o fosta iubita, intr-un caz de disparitie ce se transforma in ceva foarte complicat.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->