John Wick (2014)

john wick 2014
Un fost asasin platit revine la vechile obiceiuri atunci cand se decide sa ii elimine pe gangsterii care i-au luat si ultima amintire de la sotia sa.

Gen: Actiune, Thriller
Data aparitiei: 31 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 101 minute
Filmul de azi - Nota: 9.0/ 10


Regia: David Leitch, Chad Stahelski | Scenariul: Derek Kolstad

Un film cu: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Dean Winters, Adrianne Palicki, Omer Barnea, Toby Leonard Moore, Daniel Bernhardt, Bridget Moynahan, John Leguizamo, Ian McShane, Bridget Regan, Lance Reddick, Keith Jardine.

Povestea: Keanu Reeves este protagonistul filmului in care actiunea este centrata in jurul unui singur personaj. John Wick a fost un asasin platit, foarte bun la vremea sa, insa vremea sa a trecut si s-a retras, dorind sa isi duca viata in liniste acum. Desi nu doreste sa deranjeze pe nimeni, se pare ca acesta este deranjat de catre o banda de gangsteri care, fara sa stie ce fac, il lasa si fara ultima amintire de pret, ramasa de la sotia sa decedata, anume un caine. Poate ca pentru unii, o viata de caine nu valoreaza atat de mult, insa pentru Wick, da. Desi nu si-a propus sa revina la vechile obiceiuri, acesta se vede obligat pentru ca acum vrea sa se razbune.
Pentru ca un adevarat profesionist are mereu mai multi asi in maneca, acesta dezgroapa toate secretele casei si isi scoate la iveala intreg arsenalul, cu care va merge acum la vanatoare. Un adevarat razboi pe viata si pe moarte va incepe acum, insa John Wick nu se de inlaturi de la nimic, oricum nu mai are prea multe de pierdut.

John Wick 2014 Trailer

Cand gangsterii il lasa si fara ultima mostenire de la sotia sa, John Wick decide sa se razbune.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->