Listen Up Philip (2014)

listen up philip
Philip este un scriitor solitar, caruia ii place sa scrie romane si care prefera cel mai mult sa isi petreaca timpul liber, scriind si contempland.

Gen: Drama
Data aparitiei: 21 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 108 minute
Filmul de azi - Nota: 7.3/ 10


Regia si scenariul: Alex Ross Perry

Un film cu: Jason Schwartzman, Elisabeth Moss, Jonathan Pryce, Krysten Ritter, Josephine de La Baume, Jess Weixler, Dree Hemingway, Keith Poulson, Kate Lyn Sheil, Yusef Balos, Maite Alina, Daniel London, Samantha Jacober, Lee Wilkof, Joanne Tucker.

Povestea: O comedie interesanta, complexa, intima si oarecum ciudata, despre Philip, protagonistul acestei drame regizate de Alex Ross Perry. Produs de Tribeca Film, Jason Schwartzman are prilejul de a-l juca pe protagonist, unul care scrie romane si care momentan asteapta publicarea celui de-al doilea al sau. Philip nu este o persoana foarte sociabila si prefera adesea sa fie lasat singur, sa isi poate vedea de treaba, insa de cele mai multe ori ii supara pe cei din jur prin acest tip de comportament.
Majoritatea persoanelor pe care Philip le va intalni nu vor avea o parere prea buna despre scriitorul talentat, dar izolat de societate. In aceasta lume exista persoane si persoane, exista persoane vesele si optimeste, exista persoane deprimate si fara vlaga si mai este si Philip. Problema acestuia nu este ca nu ar avea cu cine sa socializeze, ci e aceea ca nu poate sa fie mai generos cu cei din jur, atunci cand vine vorba de socializare, pentru ca cea mai importanta persoana pentru el este chiar el insusi.

Listen Up Philip 2014 Trailer

Un scriitor solitar asteapta cu nerabdare publicarea celui de-al doilea roman al sau./span>

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->