Maps to the Stars (2014)

maps to the stars
O privire aruncata asupra lumii hollywoodiene, unde faima este tot ce conteaza, iar fantomele trecutului ii bantuie pe cei fara constiinta.

Gen: Drama
Data aparitiei: 31 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 111 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: David Cronenberg | Scenariul: Bruce Wagner

Un film cu: Julianne Moore, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, John Cusack, Evan Bird, Olivia Williams, Kiara Glasco, Sarah Gadon, Dawn Greenhalgh, Jonathan Watton, Jennifer Gibson, Gord Rand, Justin Kelly, Niamh Wilson, Clara Pasieka.

Povestea: O lume plina de secrete, o lume intunecata, unde actorii isi vand si sufletul doar pentru un minut de glorie, o lume in care oamenii sacrifica totul pentru a ajunge sa fie recunoscuti tot de catre oameni, insa atunci cand parasesc platourile de filmare, devin din nou goi pe dinauntru si nimeni nu ii mai poate intelege. In centrul actiunii avem familia Weiss, unde toti membrii acesteia par sa se confrunte cu o criza de identitate, cu o criza de afirmare in care gloria este tot ce conteaza. Insa, ca toate lucrurile firesti, chiar si gloria dispare dupa un moment dat, iar singuratatea si izolarea sunt stari de care greu putem scapa. Ce se intampla atunci cand fantomele trecutului te bantuie si realizezi ca ti-ai vandut amintirile?
Cu o femeie bantuita si aproape nebuna cu doi copii ce au probleme cu drogurile, cum se va descurca aceasta familie de la Hollywood? Vor mai putea da ei inapoi?

Maps to the Stars - Harti catre stele 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->