Neil Patrick Harris va fi gazda premiilor Oscar 2015

neil patrick harris oscar 2015
Carismatic si amuzant, Neil Patrick Harris va fi cu siguranta pe placul publicului la premiile Oscar din 2015, gala a carui prezentator va fi.

Acesta a mai fost chemat in trecut pentru a prezenta Premiile Emmy de doua ori, iar cele Tony, de patru. A venit astfel si vremea ca in sfarsit sa prezinte un eveniment de o importanta mult mai mare, cum ar fi premiile Oscar.

Actorul a postat chiar si un videoclip pe internet prin care sa confirme acest lucru, pe care, aparent, il avea pe o lista lunga cu lucruri pe care ar vrea sa le faca in aceasta viata.
Prestatia lui NPH va trebui sa fie una excelenta, mai ales dupa ce anul trecut, Ellen DeGeneres s-a descurcat de minune si a primit multe laude.

Ceea ce este curios insa, este modul in care acesti prezentatori sunt alesi, tinand cont ca anul trecut a fost ales sa prezinte tot un prezentator cu orientari sexuale diferite. Chiar si asa, asta nu contesta cu nimic talentul acestor oameni frumosi si carismatici, care starnesc zambetele publicului fara prea mare efort.

Pana in luna Februarie a anului viitor, nu ne ramane decat sa urmarim videoclipul de mai jos, in care NPH prezenta Premiile Emmy din 2013.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->