Revenge of the Green Dragons (2014)

revenge of the green dragons
Doi frati imigranti de origine chineza, incearca sa supravietuiasca si sa se impuna in lumea subterana a orasului New York, din perioada anilor '80.

Gen: Actiune, Crima, Drama
Data aparitiei: 11 Septembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 94 minute
Filmul de azi - Nota: 4.8/ 10


Regia: Wai-keung Lau, Andrew Loo | Scenariul: Andrew Loo

Un film cu: Justin Chon, Kevin Wu, Harry Shum Jr., Ray Liotta, Jin Auyeung, Shuya Chang, Carl Li, Leonard Wu, Eugenia Yuan, Celia Au, Michael Gregory Fung, Alex Fox, Jon Kit Lee, Geoff Pierson, Linda Wang.

Povestea: Filmul Revenge of the Green Dragon vorbeste despre o lume subterana, o lume a strazilor unde cei puternici fac legea. Povestea este centrata in jurul a doi frati imigranti de origine chineza, pe numele lor Sonny si Steven, care trebuie sa se zbata, intr-o lume plina de gangsteri a cartierului chinezesc (China Town). Actiunea se petrece in anii '80, iar cei doi frati, odata alaturati bandelor de gangsteri, reusesc sa urce in top, usor usor, reusind sa se afirme, dar totodata sa atraga si o atentie nedorita din partea dusmanilor sau a politistilor. Exceptand ochii atintiti asupra lor, cei doi frati par sa duca o viata pe care si-au dorit-o mereu, insa pana cand va continua astfel? In curand vor vedea cat de repede pot sa piarda totul...

Revenge of the Green Dragons 2014 Trailer

Intr-o perioada a anilor '80, doi frati chinezi incearca sa supravietuiasca lumii underground din New York.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->