Rezerve de lux - The benchwarmers (2006)

Trei barbati incearca sa recupereze momentele pierdute din copilarie si formeaza o echipa de baseball ca sa concureze impotriva altor copii.

Gen: Comedie, Sport, Familie
Data aparitiei: 7 Aprilie 2006 (Romania)
Durata: 80 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Dennis Dugan | Scenariul: Allen Covert, Nick Swardson

Un film cu: David Spade, Jon Hader, Rob Schneider, Jon Lovitz, Craig Kilborn, Molly Sims, Tim Meadows, Nick Swardson, Erin Bartlett, Amaury Nolasco, Bill Romanowski, Sean Salisbury, Matt Weinberg, John Farley, Reggie Jackson.

Povestea: Richie, Gus si Clark sunt trei prieteni de nedespartit. Practic sunt trei barbati care nu au prea multa legatura cu sportul iar abilitatile atletice le lipsesc cu desavarsire. Mare parte din viata lor ei au fost umiliti de altii mai mari sau mai buni ca ei. Totusi, acesti trei barbati sunt indragostiti de sportul numit baseball. Intr-o zi, cand se aflau pe terenul de baseball, acestia sunt provocati de niste copii la un meci. Desi nu reusesc sa castige, atrag atentia unuia dintre parinti. Mel, le propune celor trei sa formeze o echipa de baseball si sa joace impotriva echipelor statale de copii. Barbati, dar copii la origini, Clark, Richie si Gus accepta, asta insemnand ca de acum vor incepe un program nou cu antrenamente dure. De la lovirea cutiilor postale, a masinilor si pana la aruncarea cartofilor fierbinti de la unul la celalalt este doar un pas. Dar va vor fi toate acestea de ajuns ca protagonistii sa nu se faca de ras in fata pustilor, ramane sa vedem intr-o comedie de milioane cu Rob Schneider, David Spade si Jon Lovitz. De la casa de productie Happy Madison a lui Adam Sandler, vine filmul Rezerve de Lux, o comedie de familie.

Rezerve de lux - The benchwarmers 2006 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->