Rudderless (2014)

rudderless 2014 Un tata indoliat descopera intamplator cantecele fiului sau proaspat decedat. La scurt timp, da nastere unei trupe muzicale, in onoarea acestuia.

Gen: Comedie, Drama, Muzica
Data aparitiei: 17 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 105 minute
Filmul de azi - Nota: 6.1/ 10


Regia: William H. Macy | Scenariul: Casey Twenter, Jeff Robison

Un film cu: Billy Crudup, Anton Yelchin, Felicity Huffman, Miles Heizer, Alexandra Lovelace, Casey Twenter, David Flannery, Eric Starkey, Kenneisha Thompson, Kevin Ogle, Linda Cavanaugh, Jennifer Savidge, Jamie Chung, Selena Gomez, Alex Wehrley, Tony Payne.

Povestea: Tu ce ai face daca propriul copil ar disparea de langa tine, ar disparea complet din viata ta? Ce ai face cand cea mai de pret fiinta de pe acest Pamant ar pleca pe lumea cealalta?
Acesta este si cazul unui parinte, Billy Crudup, care isi ineaca amarul in alcool, nestiind cum sa lupte cu durerea. Soarele are de gand sa rasara si pe strada lui, in ziua in care Billy va descoperi intr-o cutie, cateva casete cu versuri si cantece scrise de propriul sau copil. Abia atunci realizeaza cat de talentat era si decide sa faca ceva pentru a pastra vie amintirea lui. Indoliatul parinte are sa infiinteze o trupa muzicala, in care vor canta multe din cantecele scrise de fiul sau si care va tine vie flacara decedatului, va tine flacara aprinsa in inimile si sufletele tuturor. Trupa rock va schimba in curand vietile tuturor.

Rudderless 2014 Trailer

Un adolescent moare si o noua banda muzicala se naste in memoria sa.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->