Cel mai de pret cadou (2014)

the best of me 2014 Un cuplu, barbat si femeie, ce se iubeau in liceu, revin in orasul natal la ani buni dupa absolvire. Ar putea oare scanteia sa fie reaprinsa intre ei?

Gen: Drama, Dragoste
Data aparitiei: 28 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 117 minute
Filmul de azi - Nota: 7.3/ 10


Regia: Michael Hoffman | Scenariul: J. Mills Goodloe, Will Fetters.

Un film cu: James Marsden, Michelle Monaghan, Luke Bracey, Liana Liberato, Gerald McRaney, Caroline Goodall, Clarke Peters, Sebastian Arcelus, Jon Tenney, Rob Mello, Hunter Burke, Robby Rasmussen, Caroline Hebert, Ian Nelson, Schuyler Fisk.

Povestea: Bazat pe romanul bestseller al lui Nicholas Sparks, The best of me spune povestea frumosilor Dawson si Amanda, doi fosti indragostiti din liceu, care la 20 de ani mai tarziu, se reunesc in orasul natal, unde vor vizita liceul unde au trait momente atat de frumoase. Cei doi se intalnesc cu ocazia nefericitului deces a unuia din prietenii lor. Mica lor reuniune va aprinde in scurt timp acea scanteie de care era nevoie ca dragostea sa se produca. Se pare ca acea dragoste intensa nu s-a uitat nici 20 de ani mai tarziu, insa lucrurile nu stau chiar asa, intrucat acele obstacole care au stat in calea iubirii lor in urma cu doua decenii, par a fi acum mai mari si mai amenintatoare ca niciodata. Filmul Cel mai de pret cadou scoate in evidenta iubirea simpla, in stare pura si deciziile grele care trebuiesc luate pentru ca aceasta sa poata supravietui.

Cel mai de pret cadou - The Best of Me 2014 Trailer

La ani buni dupa absolvire, un vechi cuplu se reuneste in oraselul natal, unde scanteia dragostei ar putea fi reaprinsa.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->