The Book of Life (2014)

the book of life 2014
Manolo, un tanar care s-a saturat sa ii multumeasca pe altii, decide sa plece in aventura vietii sale, urmandu-si inima.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Data aparitiei: 17 Aprilie 2015 (Romania)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10


Regia: Jorge R. Gutierrez | Scenariul: Douglas Langdale

Un film cu: Channing Tatum, Zoe Saldana, Ron Perlman, Diego Luna, Danny Trejo, Christina Applegate, Ice Cube, Ana de la Reguera, Gabriel Iglesias, Grey DeLisle, Kate del Castillo, Cheech Marin, Anita Briem, Hector Elizondo, Anjelah Johnson-Reyes.

Povestea: De la producatorul Guillermo del Toro si regizorul Jorge Gutierrez, vine filmul animat The Book Of Life. Comedia beneficiaza de multe efecte vizuale si reprezinta o aventura ce il care ca protagonist pe tanarul Manolo, un baiat cu inima pura, ce penduleaza intre dorinta de a-si multumi parintii si dorinta de a se vedea implinit pe deplin din punct de vedere sentimental. Inainte de a alege calea pe care doreste sa o urmeze, el trebuie sa se imbarce intr-o aventura care se va petrece in trei lumi fantastice diferite si unde va trebui sa isi invinga cele mai mari temeri ale sale. Fara a putea sa isi invinga toate fricile, nu va putea sa o cucereasca niciodata pe aleasa inimii sale.

The Book of Life 2014 Trailer

O poveste de dragoste in care dragostea permite tinerilor indragostiti sa iasa din tipare.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->