The Great Invisible (2014)

the great invisible
Un documentar ce vorbeste despre cea mai mare varsare de petrol din istoria americii. De atunci, viata marina este inca pusa in mare pericol.

Gen: Documentar
Data aparitiei: 9 Martie 2014 (Statele Unite)
Durata: 92 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Margaret Brown

Un film cu: Meccah Boynton-Brown, Doug Brown, Bob Cavnar, Brent Coon, Roosevelt Harris, Keith Jones, Sara Lattis Stone, Latham Smith, Stephen Stone.

Povestea: 20 Aprilie 2010. Ne aflam in Golful din Mexic. 11 muncitori au murit la datorie in acea zi si dupa ei, multe alte vieti marine, care au fost otravite, datorita tragediei care s-a petrecut in acea zi. O explozie a dus la o varsare uriasa de petrol in intregul mediu marin, poluand si ucigand totul in jur. Un documentar ce vorbeste despre fapte si consecinte, despre lacomia oamenilor ahtiati dupa bani. Punand cap la cap cateva calcule matematice, realizam ca din aceasta industrie petroliera se extrag sume uriase de bani, insa nimeni nu investeste in siguranta, nimeni nu investeste in aparatura care sa previne dezastrele ecologice. Ce este mai grav, este faptul ca nimeni nu doreste sa raspunda in cazul unor accidente, iar mediul marin nu are nicio vina, cei 11 muncitori care au murit in acea zi, nu ai nici ei vreo vina.

The Great Invisible 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->