The Hero of Color City (2014)

the hero of color cyti 2014
O gasca de creioane colorate se aduna pentru a proteja a-si salva atat casa, cat si imaginatia tuturor copiilor, de catre un monstru terifiant.

Gen: Animatie
Data aparitiei: 3 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 77 minute
Filmul de azi - Nota: 5.4/ 10


Regia: Frank Gladstone | Scenariul: Jess Kedward, J.P. McCormick

Un film cu: Owen Wilson, Christina Ricci, Rosie Perez, Sean Astin, Elizabeth Daily, Jessica Capshaw, Rosie Perez, Tara Strong, Craig Ferguson, Wayne Brady, Jess Harnell, David Kaye, Jeremy Guskin, Sophia Eraklis, Zoe Bright.

Povestea: In fiecare seara, dupa ce un baietel pe nume Ben adoarme, lucruri neobisnuite se intampla. Creioanele sale de colorat prind viata si patrud intr-o lume a lor, o lume a creioanelor, intr-un oras colorat plin de viata si voie buna. Protagonistul intrigii este un monstru care nu a fost desenat complet si care doreste sa se razbune. Pentru a-si pune planul in aplicare, acesta doreste sa blocheze sursa culorilor care alimenteaza acest oras, lucru ce va duce la blocarea curcubeului. Creioanele insa nu vor sta cu mainile in san si vor pleca intr-o aventura uimitoare ce are ca scop oprirea acestui monstru care vrea sa distruga taramul culorilor. Timpul insa nu este de partea lor, pentru ca mai au aproximativ trei ore pana baietelul Ben se va trezi. Ce se va intampla atunci cand acest monstru ii va ataca pe fiecare in parte si nu le va permite sa isi indeplineasca misiunea, in conditiile in care cu totii se afla sub presiunea timpului? O aventura de neuitat, despre aflarea adevaratei culori a sufletului.

The Hero of Color City 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->