The Imitation Game (2014)

the imitation game Matematicianul englez Alan Turing, ajuta la spargerea codului Enigma din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Gen: Biografie, Drama, Thriller
Data aparitiei: 30 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 113 minute
Filmul de azi - Nota: 8.5/ 10


Regia: Morten Tyldum | Scenariul: Graham Moore | Scenariul: Andrew Hodges

Un film cu: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Charles Dance, Mark Strong, Allen Leech, Tuppence Middleton, Rory Kinnear, Tom Goodman-Hill, Matthew Beard, Steven Waddington, Ancuta Breaban, Hayley Joanne Bacon, James Northcote, Alex Lawther.

Povestea: Benedict Cumberbatch este protagonistul unui film ce se anunta a fi un must-see al inceputului de an 2015. Filmul este realizat dupa o poveste reala, si il are in centru pe matematicianul britanic Alan Turing, care este angajat pentru a sparge Codul Enigma, un cod secret folosit de catre nemti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Camerele doresc sa captureze emotiile protagonistului in timp ce, alaturi de echipa sa, trebuie sa sparga in cel mai scurt timp acest cod, pentru ca Aliatii sa castige razboiul si sa fie din nou pace in Europa.
Daca a reusit sau nu, urmeaza sa aflati in filmul The Imitation Game, care va surprinde de asemenea si evenimente nefericite din viata lui Alan, cand in anul 1952 era urmarit penal pentru anumite acte de homosexualitate, lucruri total imorale si ilegale la acel moment.
Filmul nu este recomandat minorilor sub 13 ani.

The Imitation Game 2014 Trailer

Dupa o poveste reala, in Al Doilea Razboi Mondial, un matematician priceput trebuie sa sparga codul Enigma.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->