The Salvation (2014)

the salvation 2014
In America anului 1870, un razboi western incepe intre liderul unei bande si barbatul care voia doar sa isi razbune familia.

Gen: Drama, Western
Data aparitiei: 22 Mai 2014 (Danemarca)
Durata: 89 minute
Filmul de azi - Nota: 7.3/ 10


Regia: Kristian Levring | Scenariul: Anders Thomas Jensen, Kristian Levring

Un film cu: Mads Mikkelsen, Eva Green, Jeffrey Dean Morgan, Eric Cantona, Mikael Persbrandt, Douglas Henshall, Michael Raymond-James, Jonathan Pryce, Alexander Arnold, Nanna Oland Fabricius, Toke Lars Bjarke, Sean Cameron Michael, Carl Nel, Kobus Swanepool, Jose Domingos.

Povestea: Ne aflam in era western, in vremuri in care cowboy-ii sunt la putere si ei decid soarta oamenilor sau a oraselor. Legea nu este pentru toti, iar bandele de criminali sunt in floare. Una dintre ele face greseala de a-i ucide familia lui Jon. Greseala se dovedeste a fi fatala intrucat aceste are o sete uriasa de razbunare si ucide absolut fiecare membru a echipei de cowboy care i-au ucis familia. Lucrurile nu au sa ramana asa, intrucat seful acestora doreste numaidecat sa-l elimine pe protagonist si trimite mai multi oameni pe urmele sale, dand nastere unui razboi in stil western, de proportii. Cum se va sfarsi oare aceasta poveste si cine va iesi invingator?

The Salvation 2014 Trailer

Un adevarat razboi ia nastere, dupa ce un barbat isi razbuna familia si ucide niste criminali.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->