Aventura de doua nopti (2014)

aventura de doua nopti O furtuna de zapada obliga doi tineri care s-au cunoscut pe internet, sa petreaca mai mult de o simpla noapte impreuna.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 24 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 86 minute
Filmul de azi - Nota: 6.3/ 10


Regia: Max Nichols | Scenariul: Mark Hammer

Un film cu: Miles Teller, Analeigh Tipton, Jessica Szohr, Scott Mescudi, Berto Colon, Josh Salatin, Kellyn Lindsay, Michael Showalter, Leven Rambin, Joey Lauren Adams, Brian Petsos, Chris Conroy, Jeremy Rishe, Victor Cruz, David Weiss.

Povestea: Totul trebuia sa inceapa normal, banal chiar. Din dorinta de a se cupla cu cineva, doi tineri isi cauta jumatatea temporara, pe un site de intalniri. Dupa ce intra in discutie unul cu celalalt, hotarasc sa se intalneasca. Zis si facut, fata pleaca inspre baiatul nesigur, alaturi de care va petrece noaptea impreuna. Aceasta noapte va ramane una de neuitat, pentru ca a fost teribila pentru ea, insa nu si pentru el. Problemele nu se sfarsesc aici, iar fix in momentul in care aceasta voia sa plece din casa baiatului, o furtuna de zapada blocheaza totul, lasandu-i izolati in casa. Trebuind sa stea cel putin inca o noapte sau doua impreuna, cei doi trebuie cumva sa se impace si sa invete sa se bucure de celalalt, ca sa treaca timpul mai repede. Eventual, isi vor explica unul celuilalt ce nu a mers bine in noaptea precedenta si de ce nu s-a aprins scanteia intre ei. Sunt sanse ca totul sa se termine fericit intre cei doi, iar flacara iubirii chiar sa functioneze, insa nimic nu este sigur.

Aventura de doua nopti - Two night stand 2014 Trailer

O furtuna de zapada obliga doi oameni sa isi prelungeasca intalnirea deja neplacuta.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->