V/H/S: Viral (2014)

vhs viral 2014
Cativa tineri obsedati de accidente si tragedii, care incearca sa surprinda mereu aceste evenimente nefericite, trebuie in sfarsit sa plateasca...

Gen: Horror, Thriller
Data aparitiei: 23 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 97 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia si scenariul: Justin Benson, Gregg Bishop

Un film cu: Emmy Argo, Amanda Baker, Rim Basma, Nick Blanco, Dan Caudill, Stephen Caudill, Greyson Chadwick, Lindsay Clift, Jawed El Berni, Laura Eschmann, Natalia Ferreiro, Michael Flores, Angela Garcia, Jade Gotcher, Amanda Hall.

Povestea: Politia se pune in miscare dupa ce un camion de inghetata atrage atentia mai multor internauti. Totul se petrece undeva in apropierea orasului Los Angeles. Flacari uriase inconjurate de zeci de tineri care se perinda prin imprejurimi, avand la ei camere video si foto pentru a surprinde momentele impresionante. Acestia vor sa isi creasca popularitatea in mediul online, prin a fi primii care posteaza aceste lucruri pe internet, totul urmand sa devina viral. Dintr-o simpla joaca, realitatea se transforma in fantezie si tinerii vor surprinde mai mult decat si-ar fi dorit vreodata. In curand vor descoperi ca de fapt ei sunt subiectii unui videoclip si ca teroarea de pe fetele lor este filmata la fiecare pas, pana in momentul cand moartea ii va lovi cu violenta.

V/H/S: Viral (2014) Trailer

Cativa tineri descopera cum haosul se dezlantuie atunci cand fictiunea devine realitate.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->