Vrei sa te insori cu mine? (2009)

the proposal O sefa putin cam tafnoasa, isi obliga asistentul sa o ceara in casatorie, ca sa poata ramane in Statele Unite si sa nu fie deportata in Canada.

Gen: Comedie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 14 August 2009 (Romania)
Durata: 108 minute
Filmul de azi - Nota: 7.4/ 10


Regia: Anne Fletcher | Scenariul: Pete Chiarelli

Un film cu: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White, Denis O'Hare, Malin Akerman, Oscar Nunez, Aasif Mandvi, Michael Nouri, Michael Mosley, Dale Place, Alicia Hunt, Alexis Garcia, Kortney Adams.

Povestea: Actiunea filmului The Proposal se petrece in New York, unde Margaret Tate este o sefa tare tafnoasa, pe care nu prea multi angajati o au la inima. Ea se comporta foarte dur, poate si pentru ca la varsta de 16 ani, si-a pierdut ambii parinti. Cel care are cel mai mult de suferit, este asistentul ei executiv, Andrew Paxton, care lucreaza alaturi de aceasta de aproximativ trei ani, si nu a fost niciodata apreciat la adevarata sa valoare. In curand, Margaret are sa afle ca viza ei va expira si nu va mai putea sta in Statele unite, astfel ca daca nu face in curand ceva, va fi deportata in Canada. Pentru a putea ramane sefa, aici in Statele Unite, Margaret ii propune asistentului sau, sa se insoare cu ea. Evident ca acesta va refuza, dar Margaret il pune pe ganduri cand ii spune ca va fi promovat in rangul de editor si ca ii va fi publicata chiar si cartea, iar daca refuza, nu numai ca isi va pierde ea slujba, ci si el o va pierde, fiind asistentul acesteia. Pentru a putea sa reziste minciuna, cei doi pleaca in Sitka, Alaska, la parintii lui Andrew, pentru a sarbatori ziua bunicii lui, care implineste 90 de ani. Nu numai ca au doar doua zile la dispozitie ca sa se suporte, dar trebuie sa se imprieteneasca foarte bine, altfel, in prima zi a saptamanii ce vine, vor pica interviul iar ea va fi deportata. In timpul weekendului, cei doi par sa se imprieteneasca mai bine si chiar sa lege niste sentimente intre ei, dar ce se va intampla atunci cand parintii le vor recomanda sa se casatoreasca in hambar, sau cand Gilbertson apare, suspectandu-i de frauda?

Vrei sa te insori cu mine? - The proposal Trailer

O sefa cam tafnoasa ii propune asistentului sa se insoare cu ea, pentru a nu fi deportata din Statele Unite, datorita expirarii vizei.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->