Wild (2014)

wild 2014 Dupa o serie de evenimente nefericite in viata personala, Cheryl Strayed decide sa plece intr-o calatorie de 1500 de kilometri, prin America.

Gen: Biografie, Drama
Data aparitiei: 6 Februarie 2015 (Romania)
Durata: 115 minute
Filmul de azi - Nota: 7.9/ 10


Regia: Jean-Marc Vallée | Scenariul: Nick Hornby, Cheryl Strayed

Un film cu: Reese Witherspoon, Gaby Hoffmann, Laura Dern, Kevin Rankin, Charles Baker, Michiel Huisman, W. Earl Brown, Brian Van Holt, Thomas Sadoski, Mo McRae, J.D. Evermore, Nick Eversman, Leigh Parker, Areana Cirina, Cathryn de Prume.

Povestea: Mariajul ei se transforma intr-un dezastru, iar moartea mamei sale parca ii pune capac. Cheryl Strayed isi pierde toata speranta si nu stie ce sa mai faca. Dupa multi ani in care s-a comportat distructiv, in care s-a distrus din interior, aceasta ia o decizie drastica, ce ii va afecta pe toti. Fara absolut niciun pic de experienta, dominata numai de ambitie si determinare, Cheryl decide sa parcurga pe jos, de una singura, peste 1500 de kilometri prin Pacific Crest Trail, din America.
Paduri, rauri, animale, fenomene si pericole ale naturii. Toate acestea sunt elementele care o vor inconjura pe femeia care decide sa plece in aceasta calatorie, care are scopul de a o deconecta de la viata distructiva de oras. In padure, ea va trece printr-o multitudine de stari, trecand de la teroare, la placere, de la adrenalina, la durere, sfarsindu-le pe toate cu un zambet, sfarsindu-le pe toate mult mai puternica.

Filmul care o are in rolul de protagonista pe Reese Witherspoon poate ca doreste sa scoata in evidenta faptul ca trebuie sa ne detasam de viata cotidiana si sa petrecem putin timp cu natura, pentru a ne relaxa si destresa cu adevarat.

Wild 2014 Trailer

Dupa o serie de evenimente nefericite, o femeie decide sa parcurga peste 1500 de kilometri prin padurile Americii.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->