American Sniper (2014)

american sniper 2014 O poveste a celui mai bun lunetist din istoria americii, Chris Kyle, care a ucis in decursul vietii peste 150 de inamici.

Gen: Actiune, Razboi, Biografie
Data aparitiei: 23 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 134 minute
Filmul de azi - Nota: 8.1/ 10


Regia: Clint Eastwood | Scenariul: Jason Hall, Chris Kyle

Un film cu: Bradley Cooper, Sienna Miller, Luke Grimes, Max Charles, Kyle Gallner, Brian Hallisay, Jake McDorman, Keir O'Donnell, Sam Jaeger, Brando Eaton, Eric Close, Leonard Roberts, E.R. Ruiz, Owain Yeoman, Marnette Patterson.

Povestea: De la regizorul Clint Eastwood, vine o adevarata poveste de razboi, ce il are ca protagonist pe Bradley Cooper, interpretand rolul lui Chris Kyle. Filmul este inspirat din fapte reale, si vorbeste despre unul dintre cei mai buni lunetisti din istoria americii, un lunetist cu adevarat, letal. Pentru acest brav soldat, cariera inseamna mai mult decat o simpla arma, motiv pentru care se implica adesea, peste masura. In intriga acestui film observam cum soldatul este trimis in Irac cu o singura misiune: sa isi protejeze camarazii. El nu trebuie sa faca altceva decat sa salveze numeroase vieti ale soldatilor americani. Fiind foarte bun in ceea ce face, primeste in scurt timp porecla de "legenda". Cu toate acestea, reputatia lui se extinde si dincolo de granitele inamicilor, care hotarasc sa puna un pret pe capul acestuia, dat fiind faptul ca este atat de priceput. Chris devine tinta numarul unu a insurgentilor, insa asta nu il impedica sa isi continue misiunea, care se ghideaza dupa sloganul "nimeni nu trebuie lasat in urma". Adevaratul razboi pe care il va duce Chris, insa, va fi cel de acasa... pe care nu il va putea castiga atat de usor.

American Sniper 2014 trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->