Assassination of a High School President (2008)

assassination of a high school president Intr-un liceu Catolic, cea mai populara fata face echipa cu un reporter putin antipatic, ca sa investigheze furtul unor examene.

Gen: Comedie, Crima, Mister
Data aparitiei: 8 Aprilie 2010 (Portugalia)
Durata: 93 minute
Filmul de azi - Nota: 6.4/ 10


Regia: Brett Simon | Scenariul: Kevin Jakubowski, Tim Calpin

Un film cu: Reece Thompson, Mischa Barton, Bruce Willis, Michael Rapaport, Kathryn Morris, Melonie Diaz, Josh Pais, Luke Grimes, Patrick Taylor, Aaron Himelstein, Joseph Perrino, Josh Magaro, Robin Taylor, Vincent Piazza, Zoe Kravitz.

Povestea: Liceul, ar trebui sa insemne patru ani in care te pregatesti pentru viata, dar si ani in care te distrezi alaturi de colegi, la baluri si alte evenimente. Uneori liceul poate fi urat si complicat, totusi. Ceva nu miroase bine la Liceul Sfantul Donoval, iar Bobby Funke pare sa banuiasca el ceva. Atunci cand frumoasa Francesca Facchini ii cere ajutorul acestuia, pentru a afla cine a furat niste examene, tanarul ajunge sa afle secrete mai intunecate ale liceului, chiar mai intunecate decat mustata doamnei care serveste pranzul. In scurt timp, Funke devine unul din cei mai populari elevi din liceu si nu va mai fi cunoscut pentru ceilalti, drept un pampalau. Cu toate acestea, odata ce popularitatea ii creste, la fel vor fi si suspiciunile acestuia. Sa fie oare presedintele scolii care a furat examenele, sau Funke e doar un pion in adevarata conspiratie ce are loc in acest liceu? Studenti, profesori, bibliotecari, ingrijitori, toata lumea pare sa fie suspecta si vinovata de furtul acestor examene.

Assassination of a high school president 2008 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->