Avatar (2009)

Un soldat paraplegic este trimis pe planeta Pandora unde are de indeplinit o misiune speciala ce tine de relationarea si spionarea extraterestrilor.

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie, SF
Data aparitiei: 18 Decembrie 2009 (Romania)
Durata: 162 minute
Filmul de azi - Nota: 7.5/ 10


Regia si scenariul: James Cameron

Un film cu: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, CCH Ponder, Wes Studi, Laz Alonso, Dileep Rao, Matt Gerald, Sean Anthony Moran, Jason Whyte, Scott Lawrence.

Povestea: Atunci cand fratele sau este ucis, intr-un jaf obisnuit, fostul soldat de marina Jake Sully, acum un paraplegic, decide sa ii ia locul intr-o misiune ce are loc pe o planeta indepartata, numita Pandora. Acolo este initiat in lumea inovatoare a Pandorei, unde fiinte extraterestre de culoare albastra, foarte inalte se plimba si supravietuiesc pe aceasta planeta. Acestuia i se atribuie un avatar si misiunea lui este sa mearga printre ei, sa se imprieteneasca cu ei si sa locuiasca alaturi de acestia, pentru a obtine informatiile care ii sunt necesare unei corporatii pentru a distruge casa acestei rase extraterestre. Jake accepta aceasta misiune pentru ca i se promite o operatie extrem de periculoasa si costisitoare, care ii va repara picioarele, asta insemnand ca va putea merge din nou. Problemele incep sa apara atunci cand Jake, in forma de avatar, formeaza o relatie foarte stransa cu aceste fiinte, incepand sa fie tot mai atasat de lumea misterioasa a acestora si ajunge chiar sa lupte de partea lor, refuzand sa lupte de partea oamenilor, chiar daca asta ar insemna ca ar putea sa piarda acea operatie care i-ar putea readuce picioarele inapoi. Astfel, soldatul se confrunta acum cu o problema de zile mari, nestiind ce este mai bine sa aleaga, fiind o serie de interese la mijloc, interese ce il macina. Filmul Avatar al lui James Cameron este o opera cinematografica si este filmul care a deschis ochii mai largi catre cinematografia 3D, fiind castigator a trei premii Oscar si a doua Globuri de Aur.

Avatar 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->